Jumbell Slackline bij DenkProductie

”Wacht niet op de wind, ga roeien!”

Gisteren werd Monique Ansink uitgenodigd om bij de digitale masterclass van Jos Burgers te spreken. Hoe kunnen bedrijven het best een crisis doorkomen? Google gaf als antwoord innoveren!

Tijdens de eerste lockdown in maart 2020 stond de wereld stil. Hoe kom je als team hier doorheen? Het team stond om de Innovation Lab om te brainstormen. Wat kunnen wij met onze grondstoffen in huis creeëren? Hier zijn verschillende ideeën uitgekomen zoals hondenspeelgoed, fitness artikelen en de Jumbell!

Er is gekozen om de Jumbell Slackline uit te werken. Tijdens de ontwikkeling van de Jumbell hebben wij 3 speerpunten in ons achterhoofd gehouden. Zelfredzaamheid van vrouwen, maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid.

De Jumbell is onderdeel van ons bedrijf Jumbo Cargo Products. Ons moederbedrijf produceert gecertificeerde ladingszekering producten. Denk hierbij aan spanbanden, sleepkabels, netten en snelbinders. Wij hebben een productiebedrijf in Nederland én Vietnam. Zo kunnen wij meer banen aanbieden aan de lokale bevolking in Vietnam.

De Jumbell is gemaakt van spanbanden. Zo zijn de obststakellijn en looplijn van spanbanden. De obstakels worden met de hand gesplits door collega’s die een afstand hebben tot de maatschappij. Op deze manier kunnen wij werkgelegenheid bieden aan iedereen.