Keuzehulp

Heb je moeite met het maken van een keuze? Wij zijn er voor je om je een handje te helpen!

Je hebt keuze uit drie verschillende varianten;  X-TREME KIT, ADVANCED KIT en STARTER KIT. In elke kit zitten verschillende obstakels. Hierdoor worden kinderen op diverse manieren uitgedaagd. 

Zit er geen Jumbell kit naar keuze van jou tussen? Jumbell onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Stel je eigen Jumbell samen in de shop!

X-TREME KIT

Is geen één missie voor jou onmogelijk? Dan is de Jumbell Jungle Hero de juiste keuze voor jou.

De 19-delige X-TREME set bestaat uit 7 verschillende kleurrijke obstakels. De obstakels hebben diverse lengtes en vormen waardoor het nóg uitdagender is om er naar toe te reiken.

Waan je door de Jumbell Jungle op de balanceerlijn. Pas op! Houd je evenwicht in balans voordat je valt. Je wilt natuurlijk geen mollen of mieren wakker maken.

ADVANCED KIT

Word jij een slackline champion? De ADVANCED kit is wat uitgebreider dan de STARTER kit. Naast de Jumbell Ropes zijn de Monkey Swings toegevoegd. De Monkey Swings hebben verschillende lengtes en kleuren om jou uit te dagen.

Jij weet als geen ander je evenwicht in balans te houden. Door te oefenen op de slackline zul je coördinatief sterker onderlegd worden. 

Slinger met de de Jumbell Monkey Swings  en Ropes door de Jumbell Jungle!

 

STARTER KIT

Ben jij iemand die graag het avontuur opzoekt? Maak dan kennis met de STARTER kit. De Jumbell Ropes zijn lang genoeg waardoor je makkelijk kan reiken als je over de slackline swingt.  Je gaat er graag op uit en het onbekende is voor jou niets om bang voor te zijn.

Ga het avontuur aan en maak vooral veel plezier! Vergeet niet te zwaaien naar de chimpansees die je misschien tegenkomt.

Let op misstapjes om een natte broek of grasvlekken te voorkomen! De Jumbell Ropes helpen jou de eindstreep te behalen van de Jumbell Slackline.